Foto: Aija Geida

Avokado un skābā krējuma mērce 0

Sastāvdaļas
• Avokado
• 4 seleriju kāti
• 200 ml skābā krējuma
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
“Tas ir beigu sākums! Melni mākoņi dosies tur, kur lec saule!” Nostradama prognoze 2025. gadam 20
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosaucis 10 politiķus, kuru pieļautās kļūdas būtiski ietekmējušas Latvijas politisko un ekonomisko situāciju 160
“Jūs aizbraucāt, bet kaut ko šeit uz ēdamgalda aizmirsāt!” – kempingā paviesojušies “sivēni”? 78
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Avokado nomizo, izņem kauliņu un mīkstumu saplucina ar rokām. Seleriju kātus sagriež mazos gabaliņos. Blendera traukā liek avokado, seleriju, skābo krējumu, sāli un kuļ, līdz iegūta viendabīga konsistence. Mērce piestāv grilētiem dārzeņiem, svaigi ceptai maizītei, dārzeņu platei.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.