Foto: Aija Geida

Avokado un skābā krējuma mērce 0

Sastāvdaļas
• Avokado
• 4 seleriju kāti
• 200 ml skābā krējuma
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
Kārtējais krievu drons pārkāpis NATO dalībvalsts gaisa telpu – debesīs pacelti reaktīvie iznīcinātāji
“Runa vairs nav par to, vai… bet gan – kad?” Noplūdušas sarunas detaļas no slēgtas konferences Viļņā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Avokado nomizo, izņem kauliņu un mīkstumu saplucina ar rokām. Seleriju kātus sagriež mazos gabaliņos. Blendera traukā liek avokado, seleriju, skābo krējumu, sāli un kuļ, līdz iegūta viendabīga konsistence. Mērce piestāv grilētiem dārzeņiem, svaigi ceptai maizītei, dārzeņu platei.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.