Baltvīnā vārīts ābols ar zemeņu mērci 2

 Sastāvdaļas. Kārtainā mīkla bez rauga, ābols, plombīra saldējums.

Reklāma
Reklāma

Mērcei: saldētas zemenes, cukurs.

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

No kārtainās mīklas izgriež taisnstūri, nogriež maliņas. Pamatnes malas apsmērē ar ūdeni, uzloka maliņas, veidojot groziņu. Ābolam izņem serdi, nomizo. Lēnām, lai neizjūk, vāra baltvīnā, kam pievienots nedaudz cukura. Zemenes atkausē, sablenderē ar cukuru. Ābolu liek kārtainās mīklas groziņā, pāri lej zemeņu mērci, virsū – plombīra saldējuma bumbu. Pārkaisa ar pūdercukuru, rotā ar fizāli un piparmētru lapiņām.

Gatavoja restorāna “Kamadena” šefpavārs Pauls Kišuro.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.