Foto-say7.info

Banānu mafini – aromātiski, maigi un ļoti garšīgi 3

Šajā receptē ir svarīgi izmantot ļoti gatavus banānus, kurus ir viegli saspaidīt. Mafini iznāk aromātiski, maigi un ļoti garšīgi.

Reklāma
Reklāma
“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem 163
Kokteilis
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
Veselam
Centies zaudēt svaru, bet nesanāk? Iespējams, tavam organismam trūkst šo 6 vitamīnu, kas var būtiski ietekmēt vielmaiņas darbību
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 2 ļoti gatavi banāni, 100 g sviesta vai margarīna, 150 g cukura, 2 olas, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 250 g miltu.

Pagatavošana.
Banānus nomizo un saspaida ar dakšiņu putriņā.
Citā traukā sviestu kārtīgi samaisa ar cukuru, pievieno olas un visu samaisa.
Pievieno saspaidītos banānus, visu samaisa.
Beigās pievieno cepamo pulveri un miltus, visu labi samaisa viendabīgā masā.
Mīklu liek ietaukotās mafinu formiņās un cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 15–20 minūtes.
Rotā pēc vēlmēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.