Publicitātes foto

Bukstiņputra kā pie omītes. Laba arī brokastīs! 4

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas
Miežu putraimi – 1 glāze
Kartupeļi – 3 gab.
Burkāns – 1 gab.
Sīpols – 1 gab.
Piens – 1 glāze
Sviests – 1 ēdamk.
Sāls un pipari – pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Kokteilis
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Nomizo dārzeņus un sagriež mazākos gabalos
2. Sīpolus un burkānus apcep sviestā un pievieno kartupeļu šķēlītes
3. Sautē 3-5 minūtes un pievieno buljonu, tik daudz, lai pārsedz visus dārzeņus vismaz 5 mm
4. Vāra uz lēnas uguns 10 minūtes un pievieno miežu putraimus, kā arī siltu pienu
5. Vāra līdz putra iegūst krēmīgu konsistenci
6. Pēc garšas pievieno sāli un piparus

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.