Foto – Bonappetit.lv

Banānu pankūkas interesantām brokastīm 0

Pagatavošana

Banānu nomizot un saspaidīt ar dakšiņu. Olu dzeltenumus atdalīt no baltumiem. Pienu istabas temperatūrā sajaukt ar biezpienu, banānu, olu dzeltenumiem un visu uzputot. Pievienot izsijātus miltus, cepamo pulveri un sajaukt. Olas baltumus uzputot ar šķipsniņu sāls, līdz veidojas stingras putas un uzmanīgi ar lāpstiņu iecilāt mīklā. Pannu uzkarsēt un uzcept pankūkas, lejot pa 1 ēd.k. mīklas uz vienu pankūku. Pankūkas cept 2-3 minūtes no katras puses.
Pankūkas pasniedz, dekorējot ar banāniem.

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
“Visa sajūsma beigsies, kad tur notrieks pirmo gājēju…” Cilvēki publiski sāk vērtēt jaunāko Rīgas domes veikumu
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.