Foto – Bonappetit.lv

Banānu pankūkas interesantām brokastīm 0

Pagatavošana

Banānu nomizot un saspaidīt ar dakšiņu. Olu dzeltenumus atdalīt no baltumiem. Pienu istabas temperatūrā sajaukt ar biezpienu, banānu, olu dzeltenumiem un visu uzputot. Pievienot izsijātus miltus, cepamo pulveri un sajaukt. Olas baltumus uzputot ar šķipsniņu sāls, līdz veidojas stingras putas un uzmanīgi ar lāpstiņu iecilāt mīklā. Pannu uzkarsēt un uzcept pankūkas, lejot pa 1 ēd.k. mīklas uz vienu pankūku. Pankūkas cept 2-3 minūtes no katras puses.
Pankūkas pasniedz, dekorējot ar banāniem.

“Tā nu mēs ēdām kā divi bomži,” Līga pastāsta par nepatīkamo pārsteigumu Āgenskalna tirgū
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.