Foto – Bonappetit.lv

Banānu pankūkas interesantām brokastīm 0

Pagatavošana

Banānu nomizot un saspaidīt ar dakšiņu. Olu dzeltenumus atdalīt no baltumiem. Pienu istabas temperatūrā sajaukt ar biezpienu, banānu, olu dzeltenumiem un visu uzputot. Pievienot izsijātus miltus, cepamo pulveri un sajaukt. Olas baltumus uzputot ar šķipsniņu sāls, līdz veidojas stingras putas un uzmanīgi ar lāpstiņu iecilāt mīklā. Pannu uzkarsēt un uzcept pankūkas, lejot pa 1 ēd.k. mīklas uz vienu pankūku. Pankūkas cept 2-3 minūtes no katras puses.
Pankūkas pasniedz, dekorējot ar banāniem.

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
RAKSTA REDAKTORS
Traģisks notikums bērnu slimnīcā Rīgā – iespējams, mediķu kļūdas dēļ miris bērns
“Mēle nestāvēja aiz zobiem.” Skolotājs atklāj jauniešu stāstīto par 300 eiro vērto dalību protestā
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.