Foto – Anda Krauze
Banānu saldējums dziedātāja Mārtiņa Ruska gaumē 0
Sastāvdaļas – banāni, medus, ruma liķieris un šokolāde.
Pagatavošana.
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits
97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Trīs zodiaka zīmes, kas decembrī saņems īpaši “brangas” prēmijas
• Sasaldē trīs banānus, tad tos sagriež un ieliek blenderī.
• Banāniem pievieno tējkaroti medus un divas tējkarotes ruma liķiera.
• Visu sablenderē un liek atpakaļ saldētavā – vismaz uz stundu.
• Kad masa ir sasalusi, to ņem ārā no saldētavas, liek trauciņā un pārkaisa ar rīvētu šokolādi.



