Foto – Shutterstock

Batātes ar avokado un rukolu 0

Sastāvdaļas
• 2 batātes jeb saldie kartupeļi
• Lielais avokado
• 10 zaļās olīvas
• 2 ēdamkarotes diedzētu kviešu graudu
• 4 kaltēti tomātu gabaliņi eļļā
• Puse saujas rukolas
• Ēdamkarote augu eļļas
• Pustējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Batāti ietin folijā un izcep cepeškrāsnī mīkstu. Attin foliju, aprasina ar augu eļļu, apkaisa ar sāli un nedaudz apbrūnina. Avokado nomizo, izņem kauliņu, pieliek mazliet sāls un saspaida ar dakšiņu. Kaltētas tomātu šķēlītes sagriež strēmelītēs, bet olīvas sagriež sīkāk. Batātes sapilda ar avokado masu, rukolas lapiņām, tomātu gabaliņiem, diedzētiem kviešu graudiem, olīvām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.