Pērtiķa aizsardzībā 0

2016. gadā dzimušos mazuļus katrā solī sargās to zīme – Pērtiķis. Viņi būs spēcīgas personības, kas lieliski sapratīs, ko vēlas sasniegt dzīvē. Jau pavisam mazi viņi aptvers, ar ko vēlētos nodarboties, kad izaugs, jo ar profesijas izvēli šie bērni tiek galā teju jau bērnu dārza vecumā.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Lasīt citas ziņas

Jautājumos, kas saistīti ar laulību, viņi būs ļoti piesardzīgi, ilgi izraudzīsies vīru vai sievu, jo uzskata, ka precēties drīkst tikai vienu reizi dzīvē. Pērtiķim ģimene un draudzība ir ārkārtīgi svarīgas! Neskatoties uz to, Pērtiķa gadā dzimušie bērni jau agri parāda mazu materiālistu iezīmes. Viņi dievina sagādāt pārsteigumus un dāvināt jaukas veltes.

Kas attiecas uz naudas lietām, Pērtiķa gadā dzimušie uzskata, ka ar laiku un darbu viss ir iespējams. VIņi tic, ka dažu laikā sasniegs visus nospraustos mērķus, tostarp uzlabot savu materiālo stāvokli. Vecākiem nav vērts mēģināt viņus pārliecināt par pretējo, jo tāda pozīcija ir pat ļoti veiksmīga – šie bērni saprot, ka panākumu ķīla ir čakls darbs.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.