Pērtiķa gadā dzimušo bērnu raksturs 0

2016. gadā dzimušie mazuļi vecākiem sagādās maz rūpju, viņiem būs laba imunitāte, kas nozīmē arī retāku slimošanu. Viņi būs mierīgi, sportiski un parasti labā noskaņojumā. Tomēr galvenais, kas jāzina vecākiem – viņi ir ļoti prasīgi un vienmēr grib atrasties uzmanības centrā. Vecākiem jācenšas pēc iespējas biežāk ar viņiem runāt, slavēt un novērtēt, neskopoties ar laika pavadīšanu kopā. Pērtiķa gadā dzimušiem bērniem patīk gan uzslavas, gan papļāpāšana un arī ieklausīšanās citos.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Ovācijas un neviltota sajūsma! Dons iekļūst Eirovīzijas finālā 7
Krievijas drošības iestādēm “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
Lasīt citas ziņas

Mazie Pērtiķīši ir veikli un ātri, dievina apstākļu maiņu, tāpēc vecākiem jābūt gataviem, ka mazais centīsies pārvietot mēbeles savā istabā vai ik mēnesi, lai “nomainītu ierastās dekorācijas”.

Pērtiķa gadā dzimušajiem bērniem ir paklausīgs raksturs, viņi ir labdabīgi, gatavi vienmēr steigties palīgā un dalīties it visā, kas ir viņiem pašiem. Viņi nereti kļūst par spēļu un nedarbu iniciatoriem, kompānijas dvēseli, kuru citi mīl un apbrīno.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viņi var lepoties ar iedzimtām mākslinieka dotībām. No otras puses, Pērtiķa gadā dzimušie bērni slikti pacieš kritiku, tāpēc cenšas izdabāt apkārtējiem un ļoti satraucas, ja viņu rīcība saņem negatīvu vērtējumu, bet var to ārēji neizrādīt. Katrs Pērtiķa gadā dzimis bērns vēlas dāvāt citiem prieku!

2016. gadā dzimušos bērnus gaida vispārēji viegla un patīkama dzīve, viņi daudz sasniegs un reizēm pat izpelnīsies apkārtējo skaudību.

Centieties attīstīt savus mazuļus, kopā priecāties par viņu sasniegumiem un netraucējiet pašrealizācijā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.