Bezgluteīna ābolkūka 0

Sastāvdaļas: (6 – 8 personām) Formiņai: sviests vai margarīns, 1 ēdamkarote Dansukker smalkā niedru cukura, 2 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu.

Reklāma
Reklāma

Mīklai:

Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

300 g kartupeļu cietes, 300 g Dansukker pūdercukura, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 1 tējkarote Dansukker vaniļas cukura, 200 g kokosriekstu skaidiņu, 150 g sviesta vai margarīna istabas temperatūrā, 2 olas, 100 g vaniļas jogurta.

Pildījumam:

2 āboli.

 

Kā gatavot?

Ar taukvielām iesmērē apaļu formu (aptuveni 23 cm diametrā ar noņemamām malām). Formiņā iekaisa niedru cukuru un kokosriekstu skaidiņas. Traukā sajauc mīklai paredzētās sausās sastāvdaļas. Iemaisa taukvielas, līdz masa kļūst drupataina. Pievieno olas un jogurtu un maisa, kamēr izveidojas mīkla. Masu ielej formā. Nomizotus ābolus sagriež šķēlītēs un iespiež mīklā. Aptuveni 45 minūtes cep 175 grādu temperatūrā. Ļauj, lai kūka formā pāris minūtes atdziest. Pasniedz siltu kopā ar vaniļas mērci, vaniļas saldējumu vai vaniļas biezpienu.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Izmantotas “Dansukker” ēdienu un dzērienu receptes.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.