Foto – 101recept.net

Biešu “kaviārs” – viegla pēcsvētku uzkoda 0

Smalki sagriež sīpolu.

Burkānu notīra un sarīvē uz rupjas rīves.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Apcep sagrieztos sīpolus ar burkāniem un pāris karotēm augu eļļas. Ar 4-5 minūtēm ir pietiekami.

Pievieno uz rupjas rīves sarīvētu bieti. Sautē aptuveni 10 minūtes. Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz ūdens.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno tomātu pastu, sāli un piparus. Sautē vēl 5 minūtes.

Kad masa nedaudz atdzisusi, pievieno caur ķiplokspiedi smalcinātus ķiplokus. Pievieno zaļumus.

Recepte no 101recept.net

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.