Foto – 101recept.net

Biešu “kaviārs” – viegla pēcsvētku uzkoda 0

Smalki sagriež sīpolu.

Burkānu notīra un sarīvē uz rupjas rīves.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Apcep sagrieztos sīpolus ar burkāniem un pāris karotēm augu eļļas. Ar 4-5 minūtēm ir pietiekami.

Pievieno uz rupjas rīves sarīvētu bieti. Sautē aptuveni 10 minūtes. Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz ūdens.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno tomātu pastu, sāli un piparus. Sautē vēl 5 minūtes.

Kad masa nedaudz atdzisusi, pievieno caur ķiplokspiedi smalcinātus ķiplokus. Pievieno zaļumus.

Recepte no 101recept.net

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.