Foto – culina.net.ua

Salāti “Sārtā granātābolu aproce” 1

Pagatavošana:

Uzvāra kartupeļus, bietes un burkānus. Atdzesē. Pēc tam sarīvē uz rupjas rīves. Kartupeļus sagriež kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Vispār vajadzētu aizliegt Donu un viņa jauno dziesmu…” Mūziķa jaunākais veikums izraisa negaidītu sabiedrības reakciju 70
Kokteilis
3 spēcīgas raganas saskaņā ar zodiaka zīmi: strīdēties ar viņām ir bīstami
Latvijā plāno ieviest “cukura nodokli”: nosauc pirmās preces, kurām pavisam drīz strauji mainīsies cena 177
Lasīt citas ziņas

Tad katru no sastāvdaļām atsevišķi samaisa ar majonēzi. Bietēm pievieno daļu granātābolu sēkliņu.

Sīki sagriež sīpolus.

Vistu sagriež tādos pašos kubiciņos kā kartupeļus, pievieno tiem sasmalcinātus riekstus un majonēzi, sadala divās daļās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Apaļu (kēksa) cepamo formu izziež ar augu eļļu, tad kārtās liek:

– kartupeļus

– sīpolus

– vienu daļu vistas gaļas

– burkānus

– otro vistas gaļas daļu

– bietes
Pārklāj formu ar papīru vai ko citu un noliek ledusskapī, lai sastāvdaļas sasūktos.

Salātus izņem no ledusskapja, uzmanīgi izgāž to uz šķīvja. Pirms pasniegšanas rotā ar granātābolu sēkliņām.

Recept no babsait.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.