Ideja vakariņām! Biešu zupa ar pupiņām 5

Sastāvdaļas – 200 g sausu pupiņu, 300 g kartupeļu, 200 g kāposta, sīpols, burkāns, 200 g biešu, 300 g žāvēta bekona vai speķa, 50 g augu eļļas, 2 ķiploka daiviņas, 2 ēdamkarotes tomātu pastas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Pupiņas nomazgā, aplej ar ūdeni un ļauj uzbriest. Pēc tam novāra un pievieno salmiņos sagrieztus kartupeļus. Visu vāra.

Bietes, burkānu un sīpolu notīra, sagriež plānos salmiņos vai sarīvē uz rupjas rīves un sautē pannā augu eļļā 2–3 minūtes, pievieno tomātu pastu un vēl visu sautē 2 minūtes.

Kāpostu notīra un sagriež strēmelītēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sautētos dārzeņus liek katliņā pie pupiņām, pievieno sasmalcināto kāpostu, visu vāra 5 minūtes. Pēc tam zupai pievieno sasmalcinātu gaļu un ķiplokus.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.