Ideja vakariņām! Biešu zupa ar pupiņām 5

Sastāvdaļas – 200 g sausu pupiņu, 300 g kartupeļu, 200 g kāposta, sīpols, burkāns, 200 g biešu, 300 g žāvēta bekona vai speķa, 50 g augu eļļas, 2 ķiploka daiviņas, 2 ēdamkarotes tomātu pastas, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
5 datumi, kuros dzimušo sirdis iekarot ir īsts izaicinājums
“Viņi grib mūsu zemi, un mēs viņiem tikai traucējam!” Alvis Hermanis liek visiem latviešiem atcerēties šo fotogrāfiju 11
Kokteilis
VIDEO. “Varbūt viņai tas nepatiks…” Andrejs Ēķis velta skarbus vārdus Žannai Dubskai
Lasīt citas ziņas

Pupiņas nomazgā, aplej ar ūdeni un ļauj uzbriest. Pēc tam novāra un pievieno salmiņos sagrieztus kartupeļus. Visu vāra.

Bietes, burkānu un sīpolu notīra, sagriež plānos salmiņos vai sarīvē uz rupjas rīves un sautē pannā augu eļļā 2–3 minūtes, pievieno tomātu pastu un vēl visu sautē 2 minūtes.

Kāpostu notīra un sagriež strēmelītēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sautētos dārzeņus liek katliņā pie pupiņām, pievieno sasmalcināto kāpostu, visu vāra 5 minūtes. Pēc tam zupai pievieno sasmalcinātu gaļu un ķiplokus.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.