Foto – Fotolia

Mazsālīti gurķīši ar minerālūdeni. Šādu recepti tu, iespējams, nezināji 4

Gurķīšus nomazgā un nogriež abus galus. Ķiplokus notīra un daiviņas sagriež šķēlītēs.

Reklāma
Reklāma
Kremlis plēšas uz Baltiju: jaunieši tiek savervēti par 15 eiro, lai izpildītu Krievijas specdienestu uzdevumus
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
Lasīt citas ziņas

Traukā bagātīgi ieklāj dilles, mārrutku, upeņu vai ķiršu lapas, tad kārto gurķus.

Ja vieta ļauj, liek vairākas zaļumu, ķiploku un gurķu kārtas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķā traukā minerālūdeni samaisa ar sāli (1 l ūdens pievieno 2–3 ēdamkarotes rupjā galda sāls) un uzlej gurķiem.

Pēc 10–12 stundām mazsālītos gurķīšus var celt galdā. Tie šādā marinādē saglabā savu garšu un ir kraukšķīgi.

! Jāapēd divu dienu laikā, jo pēc tam vairs nebūs garšīgi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.