Biešu zupas vai aukstās zupas sagatave 0
Sastāvdaļas
• 1,5 kg vārītu biešu
• 1,5 kg kabaču
• 2 sīpoli
• 1 glāze 9% galda etiķa
• 1 glāze eļļas
• 1,5–3 ēdamkarotes sāls
Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
174
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
139
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
55
Pagatavošana.
Bietes un kabačus sarīvē uz rupjas rīves, sīpolus sīki sagriež. Liek katlā, pievieno etiķi, eļļu, sāli un vāra, līdz kabači mīksti. Tad pilda sterilās burkās un aizvāko.
No šīs sagataves var gatavot gan auksto zupu, gan vārīt biešu zupu, gan ēst kā salātus.