Foto: Vkuslandia/SHUTTERSTOCK

Biešu zupas vai aukstās zupas sagatave 0

Sastāvdaļas
• 1,5 kg vārītu biešu
• 1,5 kg kabaču
• 2 sīpoli
• 1 glāze 9% galda etiķa
• 1 glāze eļļas
• 1,5–3 ēdamkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bietes un kabačus sarīvē uz rupjas rīves, sīpolus sīki sagriež. Liek katlā, pievieno etiķi, eļļu, sāli un vāra, līdz kabači mīksti. Tad pilda sterilās burkās un aizvāko.

No šīs sagataves var gatavot gan auksto zupu, gan vārīt biešu zupu, gan ēst kā salātus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.