Foto – gastronom.ru

Biezenis no kolrābjiem, selerijām un kartupeļiem 0

(8 porcijām)

1,5 kg kolrābju

1 kg selerijas saknes

500 g kartupeļu

1 liels ābols

2 ēdamkarotes sviesta

sāls, pipari

Kā gatavot?

Kolrābjus, selerijas un kartupeļus notīrīt un sagriezt nelielos gabaliņos. Lielā katlā uzvārīt nedaudz sālītu ūdeni. Ielikt selerijas un vārīt 12 minūtes. Ar caurduri izņemt selerijas un notecināt.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā 55
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

Atkal uzvārīt ūdeni līdz vārīšanās temperatūrai un izvārīt kolrābjus, aptuveni 15 minūtes. Izņemt ar caurduri un pielikt pie selerijām. Bet katlā nu vārīt kartupeļus – 12 minūtes. Pēc tam pievienot pārējiem dārzeņiem. Vārīto ūdeni neizlej.

Notīrīt ābolu un rūpīgi sagriezt, izņemot vidiņu. Sautēt ar 2 ēdamkarotēm ūdens traukā ar vāciņu 7 minūtes. Tad pievienot dārzeņiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saspaidīt dārzeņus un ābolu biezenī, pielejot pa vienai ēdamkarotei ūdens, kurā vārījās dārzeņi, līdz jums patīkamai konsistencei. Tad pievieno sviestu, sāli un piparus.

Recepte no gastronom.ru
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.