Foto-vk.com

Biezpiena deserts ar banānu 0

Sastāvdaļas – 20–25 g želatīna, 1,5 glāzes piena, 400 g krēmveida biezpiena, 250 g krējuma, glāze cukura, 2 ēdamkarotes vaniļas cukura, 50 g šokolādes, banāns.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Želatīnu iemaisa aukstā pienā un ļauj uzbriest 1–2 stundas. Uzbriedušo želatīnu silda uz uguns, kamēr tas pilnīgi izkūst, bet nevāra!

Karstajā želatīna šķīdumā iemaisa cukuru un vaniļas cukuru, maisa, līdz cukurs pilnībā izšķīst. Pēc tam izkāš.

CITI ŠOBRĪD LASA

Biezpienu (ja tas ir graudains, to izberž caur sietiņu) un krējumu sakuļ ar mikseri. Pievieno želatīna masu un visu kārtīgi samaisa. Masa būs viegli silta.

Masu sadala divās daļās, vienai pievieno izkausētu šokolādi.

Balto masu ielej aukstā formā un liek ledusskapī uz 30 minūtēm, šokolādes masu atstāj istabas temperatūrā.

Uz sabiezējušās baltās masas liek gareniski pārgrieztas banāna pusītes. Virsū uzmanīgi uzlej šokolādes masu.

Liek ledusskapī uz visu nakti.

Otrā dienā formu ar desertu ieliek siltā ūdenī uz dažām minūtēm (1–3), apgriež otrādi un izliek desertu uz šķīvja.

Desertu rotā pēc vēlmēm.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.