Foto – recepti.kz

Biezpiena deserts “Zebra” 0

Sastāvdaļas:

(4 porcijām)

250 g biezpiena

250 g skābā krējuma

60 g piena vai ūdens

50 g šokolādes

nedaudz vaniļas

4 ēdamkarotes pūdercukura

1. Želatīnu aplej ar pienu vai ūdeni. Uzbriedina. Pēc tam patur ūdens peldē.

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Lasīt citas ziņas

2. Sadrupina biezpienu, samaisa ar krējumu un pūdercukuru. Pievieno sagatavoto želatīnu, samaisa. Sadala masu uz pusēm.

3. Vienai daļai pievieno izkausētu šokolādi, samaisa. Otrai – vaniļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Izveidoto masu kārto traukos, klājot pa 1-2 tējkarotēm balto un tumšo kārtu. Pēc tam noliek uz 1-1,5 h ledusskapī.

5. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar šokolādes pārslām.

Recepte no recepti.kz

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.