Foto – recepti.kz

Biezpiena deserts “Zebra” 0

Sastāvdaļas:

(4 porcijām)

250 g biezpiena

250 g skābā krējuma

60 g piena vai ūdens

50 g šokolādes

nedaudz vaniļas

4 ēdamkarotes pūdercukura

1. Želatīnu aplej ar pienu vai ūdeni. Uzbriedina. Pēc tam patur ūdens peldē.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Kokteilis
Jaunu piedzīvojumu un ideju mēnesis – katras zodiaka zīmes veiksmīgākās dienas maijā
Lasīt citas ziņas

2. Sadrupina biezpienu, samaisa ar krējumu un pūdercukuru. Pievieno sagatavoto želatīnu, samaisa. Sadala masu uz pusēm.

3. Vienai daļai pievieno izkausētu šokolādi, samaisa. Otrai – vaniļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Izveidoto masu kārto traukos, klājot pa 1-2 tējkarotēm balto un tumšo kārtu. Pēc tam noliek uz 1-1,5 h ledusskapī.

5. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar šokolādes pārslām.

Recepte no recepti.kz

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.