Biezpiena kēksiņi 0

Sastāvdaļas – 200 g biezpiena, 2 ēdamkarotes krējuma, 2 olas, 2 ēdamkarotes sviesta, glāze miltu, glāze cukura, ½ tējkarotes sodas, sāls pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
“Visi jūk pa savam!” Ogrēnieši nevar saprast Helmaņa jaunāko ierakstu sociālajos tīklos
Lasīt citas ziņas

Biezpienu liek bļodā, pievieno olas, krējumu, izkausētu sviestu un visu rūpīgi samaisa.

Masai klāt pievieno miltus, cukuru, dzēstu sodu un šķipsniņu sāls. Visu rūpīgi samaisa, var pat sablenderēt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu liek ietaukotās kēksiņu formās un cep 180 grādu karstumā apmērma 25 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.