Foto – how-to-cook.ru

Biezpiena plācenīši: tradicionālā krievu un ukraiņu recepte + 3 variācijas 6

Klasisko biezpiena plācenīšu recepte

Sastāvdaļas:
250 g biezpiena vai biezpiena masas
2-3 karotītes cukura
pusglāze miltu
1 ola

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

RAKSTA REDAKTORS
FOTO, VIDEO. “Smagā” šoferis mēģināja “izvilkt” auto, bet rezultāts bija katastrofāls! Atklāj, kas notika šaušalīgajā sadursmē Augšlīgatnē 5
Kokteilis
Vangas pareģojums 2026. gadam: gaišreģe redzēja kaut ko tādu, kas uz visiem laikiem mainītu pasauli
Kokteilis
“Mazgājamies un sapošamies kā uz miršanu!” Latviešu astrologs skaidro, ko darīt Nāves Mēness dienās – šodien un rīt
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas labi samaisa, līdz izveidojas vienmērīga masa.

Pēc tam ar lielu karoti, ko pirms tam pamērcē ūdenī, ņem biezpienveidīgo masu, apviļā to miltos un izveido ovālus vai apaļus plācenīšus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz sasildītas pannas uzlej pietiekami daudz saulespuķu vai olīveļļu, sasilda.

Cep plācenīšus no abām pusēm.

Pasniedz ar krējumu vai ievārījumu.

Biezpiena plācenīši ar mannu

Foto – vkusnoe.info

Šajā gadījumā manna aizstāj miltus vai daļu no tiem. Pārējais receptē ir tāds pats kā tradicionālajā biezpiena plācenīšu receptē.

Biezpiena plācenīši ar rozīnēm

Foto – lady.ru

Biezpiena plācenīšus ar rozīnēm pagatavot ir ļoti viegli. Vienkārši receptes sastāvdaļām pievieno nedaudz labi nomazgātu rozīņu.

Biezpiena plācenīši, kas gatavoti cepeškrāsnī

Foto – provse.forum2x2.ru

Ja nevēlaties stāvēt pie plīts, gatavojiet biezpiena plācenīšus plītī. Uzsilda līdz 200 grādiem un pagaida, līdz plīts sasilst. Uz cepamās pannas kārto biezpiena plācenīšus un liek cepties. Atkarībā no cepeškrāsns, jācep 10 līdz 20 minūtes.

Receptes no how-to-cook.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.