Foto – Bonappetit.lv

Biezpiena torte ar šokolādes glazūru 0

Pagatavošana

Formas pamatni izklāj ar cepumiem.

Biezpienu saputo kopā ar cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņām.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Želatīnu aplej ar aukstu pienu, lai uzbriest. Uzbriedušo želatīnu ūdens peldē izšķīdina un, nepārtraukti maisot, iejauc biezpienā.

Saldo krējumu saputo un iecilā biezpiena masā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu lej formā uz cepumiem, nolīdzina un liek ledusskapī uz 2–3 stundām.

Kad torte ir saželējusi, pagatavo glazūru – ūdens peldē, nepārtraukti maisot, karsē saldo krējumu un šokolādi.

Kad šokolāde ir izkususi, to pārziež pāri tortei.

Ja vēlas, var pārkaisīt torti ar šokolādes skaidiņām.

Pasniedz atdzesētu.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.