Arhīva foto

Jaunie kartupelīši. Piecas vienkāršas un garšīgas receptes to pagatavošanai 6

Jaunie kartupeļi lauku gaumē ar papriku

Sastāvdaļas
1,5 kg jauno kartupeļu
3 ēdamkarotes augu eļļas
Saldā paprika, malta
Melnie pipari, malti
Sāls

Pagatavošana

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Vēl viens pārliecinošs Lavrova paziņojums par ASV miera plānu: lūk “svētais septītnieks”
Kokteilis
Skaitļi nemelo: šajos 3 datumos dzimušajiem šūpulī likts kaut kas, ko citi pat iemācīties nevar
Lasīt citas ziņas

Nelielus kartupelīšus nomazgā, sagriež 4 daļās. Augu eļļu sajauc ar papriku, pipariem un sāli, šajā maisījumā panē kartupeļu gabaliņus, liek uz pannas, kas izklāta ar foliju un cep 30 minūtes ar miziņu uz augšu. Pannu pirms cepšanas arī no augšpuses pārklāj ar foliju. Pēc 20 minūtēm no augšpuses foliju noņem, lai virsiņas iznāktu brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.