Arhīva foto

Jaunie kartupelīši. Piecas vienkāršas un garšīgas receptes to pagatavošanai 6

Jaunie kartupeļi lauku gaumē ar papriku

Sastāvdaļas
1,5 kg jauno kartupeļu
3 ēdamkarotes augu eļļas
Saldā paprika, malta
Melnie pipari, malti
Sāls

Pagatavošana

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Tramps pēc sarunām Floridā nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: “Pastāv liela iespēja, ka…”
Lasīt citas ziņas

Nelielus kartupelīšus nomazgā, sagriež 4 daļās. Augu eļļu sajauc ar papriku, pipariem un sāli, šajā maisījumā panē kartupeļu gabaliņus, liek uz pannas, kas izklāta ar foliju un cep 30 minūtes ar miziņu uz augšu. Pannu pirms cepšanas arī no augšpuses pārklāj ar foliju. Pēc 20 minūtēm no augšpuses foliju noņem, lai virsiņas iznāktu brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.