Arhīva foto

Jaunie kartupelīši. Piecas vienkāršas un garšīgas receptes to pagatavošanai 6

Jaunie kartupeļi lauku gaumē ar papriku

Sastāvdaļas
1,5 kg jauno kartupeļu
3 ēdamkarotes augu eļļas
Saldā paprika, malta
Melnie pipari, malti
Sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“Katru reizi jauns stulbuma dibens sasniegts!” Soctīkli šokēti par Šlesera komentāru pie “Staro Rīga” objekta, ko radījuši bērni
Kokteilis
un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Šlāpins precīzi raksturo “Hermaņa Saeimu”: Koris, kurā katrs pats izlemj, kādu dziesmu dziedās 75
Lasīt citas ziņas

Nelielus kartupelīšus nomazgā, sagriež 4 daļās. Augu eļļu sajauc ar papriku, pipariem un sāli, šajā maisījumā panē kartupeļu gabaliņus, liek uz pannas, kas izklāta ar foliju un cep 30 minūtes ar miziņu uz augšu. Pannu pirms cepšanas arī no augšpuses pārklāj ar foliju. Pēc 20 minūtēm no augšpuses foliju noņem, lai virsiņas iznāktu brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.