Arhīva foto

Jaunie kartupelīši. Piecas vienkāršas un garšīgas receptes to pagatavošanai 6

Jaunie kartupeļi lauku gaumē ar papriku

Sastāvdaļas
1,5 kg jauno kartupeļu
3 ēdamkarotes augu eļļas
Saldā paprika, malta
Melnie pipari, malti
Sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 45
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Nelielus kartupelīšus nomazgā, sagriež 4 daļās. Augu eļļu sajauc ar papriku, pipariem un sāli, šajā maisījumā panē kartupeļu gabaliņus, liek uz pannas, kas izklāta ar foliju un cep 30 minūtes ar miziņu uz augšu. Pannu pirms cepšanas arī no augšpuses pārklāj ar foliju. Pēc 20 minūtēm no augšpuses foliju noņem, lai virsiņas iznāktu brūnas.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.