Foto-nata_vkusidey/Fotolia

Bliņas – kartupeļu pankūkas ar raugu 0

Sastāvdaļas
• 150 g rudzu pilngraudu miltu
• 50 g kviešu miltu
• 100 g vārītu samīcītu kartupeļu
• 1 tējkarote sausā rauga
• 200 ml ūdens
• 2 lielas olas
• 60 g kausēta sviesta
• 1 tējkarote jūras sāls

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā samaisa kartupeļus, raugu un ūdeni, sakuļ viendabīgā masā, tad iesijā miltus un uzraudzē aptuveni 40 minūtes. Masā iejauc kausētu sviestu, olu dzeltenumus un saputotus olu baltumus. Cep apaļas pankūciņas, ēd ar skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.