Foto-nata_vkusidey/Fotolia

Bliņas – kartupeļu pankūkas ar raugu 0

Sastāvdaļas
• 150 g rudzu pilngraudu miltu
• 50 g kviešu miltu
• 100 g vārītu samīcītu kartupeļu
• 1 tējkarote sausā rauga
• 200 ml ūdens
• 2 lielas olas
• 60 g kausēta sviesta
• 1 tējkarote jūras sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā samaisa kartupeļus, raugu un ūdeni, sakuļ viendabīgā masā, tad iesijā miltus un uzraudzē aptuveni 40 minūtes. Masā iejauc kausētu sviestu, olu dzeltenumus un saputotus olu baltumus. Cep apaļas pankūciņas, ēd ar skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.