Foto-nata_vkusidey/Fotolia

Bliņas – kartupeļu pankūkas ar raugu 0

Sastāvdaļas
• 150 g rudzu pilngraudu miltu
• 50 g kviešu miltu
• 100 g vārītu samīcītu kartupeļu
• 1 tējkarote sausā rauga
• 200 ml ūdens
• 2 lielas olas
• 60 g kausēta sviesta
• 1 tējkarote jūras sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči
Kokteilis
Kā noveco katras zodiaka zīmes pārstāvji? Dvīņi vienmēr paliek bērnišķīgi, bet Auns plāno nodzīvot līdz 120 gadiem
Kokteilis
“Vecāki, lūdzu, pārtrauciet bērniem teikt šīs 5 frāzes!” aicina psiholoģe 9
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā samaisa kartupeļus, raugu un ūdeni, sakuļ viendabīgā masā, tad iesijā miltus un uzraudzē aptuveni 40 minūtes. Masā iejauc kausētu sviestu, olu dzeltenumus un saputotus olu baltumus. Cep apaļas pankūciņas, ēd ar skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.