Foto – Shutterstock

Brokoļu un siera zupa maizes bļodiņā 0

Sastāvdaļas
• 100 g brokoļu
• 250 ml saldā krējuma
• 400 ml buljona
• 200 g Čedaras vai līdzīga siera
• 2–3 ēdamkarotes kviešu miltu
• 50 g sviesta
• Sīpols
• Burkāns
• 4 apaļas karašiņas
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Karašiņām nogriež augšpusi, izņem mīkstumu, ieliek cepeškrāsnī, lai maizes garoza kļūst kraukšķīga un stingra, jo tās būs zupas bļodiņas. Mīkstumu sagriež mazos kubiciņos un apbrūnina uz pannas bez taukvielām.

Čedaras sieru sarīvē, burkānu sagriež mazos gabaliņos, sīpolu sakapā. Brokoļus sadala mazos gabaliņos, novāra mīkstus sālsūdenī un nokāš. Uz pannas izkausē pusi sviesta un apcep burkānus un sīpolus. Citā pannā izkausē sviestu un apbrūnina kviešu miltus. Miltiem pielej buljonu, saldo krējumu un maisot karsē, līdz masa sabiezē. Pieber brokoļus, sīpolus un burkānus. Zupā iemaisa Čedaras sieru un virumu ielej karašiņās. Pasniedz ar maizes grauzdiņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.