Foto-Aija Geida

Bulgura un lēcu koftas 1

Sastāvdaļas: 100 g oranžo lēcu, 70 g bulgura, 3 ēdamkarotes olīveļļas, 400 ml ūdens, 1 sīpols, 1 tējkarote kumīna, 1 ēdamkarote tomātu pastas, 1 tējkarote sāls, 4 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Atvēra priekšējās durvis un izmeta pusaudžus no autobusa!” Cilvēki atzīst, ka vairs nejūtas droši sabiedriskajā transportā 22
Es par vecu kaut kur doties… Cilvēkus satraucis paziņojums par iespējamajiem evakuācijas plāniem Baltijas valstīs
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Lasīt citas ziņas

Bulguru un lēcas apcep eļļā, pievieno ūdeni un izvāra mīkstus (15 – 20 minūtes). Tikmēr uz pannas eļļā apcep sīpolus, beigās pievienojot kumīnu, tomātu pastu un sāli. Abas masas savieno, pieliek garšaugus un gatavo kotletītes. Lielisks ēdiens aukstajam galdam!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.