Vistas frikasē ar pankūkām 0

SIA “Ogres Prestižs” veikals “Top” un restorāns “Ogres Prestižs” darbojas jau septīto gadu. 
– Aukstajā gadalaikā cilvēki biežāk izvēlas sātīgus ēdienus – pelēkos zirņus, krāsnī ceptus kartupeļus un gaļu, piemēram, karbonādi ar kauliņu, sutinātus kāpostus, kāpostu zupu.

Reklāma
Reklāma
“Mēs visi vai nu aiziesim, vai nu apsprāgsim!” NMPD darbiniece ceļ trauksmi par izdienas pensiju netaisnību
Putins draud un sola mieru vienlaikus: Krievija drīz sāks izmantot jaunas superraķetes 3
“Vemt gribas par Rinkēviču un komunistes Vaideres nekaunību!” Lato Lapsas nikns par Latvijas aizstāves izmantošanu 23
Lasīt citas ziņas

Bet gardēži izvēlas jūras velšu zupu ar garnelēm, mīdijām un grilētu lasi vai foreli, – stāsta SIA “Ogres Prestižs” ražošanas daļas vadītāja Ruta Sprukste. Restorāna ēdienu klāstā ir plašs uzkodu, salātu, zupu, pamatēdienu, tostarp vistas un zivju ēdienu, kā arī desertu klāsts visām gaumēm. Īpaši garda pavārei Valentīnai Dubrovai izdodas cepta melnā saida, arī grilēti dārzeņi, ar ķiplokiem un biezpienu pildīti baklažāni, sīpolu sitenis un rullīši no liellopu gaļas. Piedāvājumā arī dažādas pikantas mērcītes, bet pie kafijas var baudīt “Ogres Prestiža” kulinārijā ceptas smalkmaizītes, pīrādziņus un kūkas. Par tām gādā konditore Marika Bērziņa. 2011. gadā izstādē ”Riga Food” konditorejas uzņēmumu konkursā SIA “Ogres Prestižs” ieguva 
1. vietu un titulu “Gada konditorejas uzņēmums”.

Vistas frikasē ar pankūkām

Sastāvdaļas. Vistas fileja, šampinjoni, burkāni, puravi. Mīklai: olas, piens, milti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kā gatavot? Vistas fileju sagriež gabaliņos un pannā apcep. Pievieno viegli novārīta burkāna ripiņas, sagrieztus svaigus šampinjonus, puravus, visu apcep. Pielej saldo krējumu, mazliet Vorčesteras mērci, pieber piparus, sāli. Pilda plānajās pankūkās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.