
Foto – Bonappetit.lv
Burkānu ābolu pankūkas interesantam rīta cēlienam 0
Pagatavošana
Lielā bļodā sajaukt kopā miltus, paniņas, olu, cepamo pulveri, pēc garšas pievienot šķipsniņu cukura, sāli un svaigi maltus piparus. Pievienot ābolus, burkānus, ingveru, kariju, vēlreiz apmaisīt. Uzkarsētā pannā uzcept pankūkas.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
Pagatavot mērci. Krējumu sajaukt ar rīvētiem burkāniem, sasmalcinātiem zaļumiem, pievienot pēc garšas sāli.
Pankūkas pasniedz ar ceptu olu un mērci.
Recepti piedāvā
