Burkānu krēmzupa ar apelsīnu sulu 0

Sastāvdaļas – 30 g sviesta, 1 sīpols, 500 g burkānu, 500 ml vistas buljona vai ūdens, 100 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, šķipsniņa muskatrieksta, sāls, pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Burkānus notīra, sagriež palielās ripiņās un novāra.

Katliņā ar biezu apakšu izkausē sviestu, pievieno smalki sagrieztu sīpolu. Nedaudz apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc tam pievieno burkānus un visu pārlej ar buljonu vai ūdeni.

Vāra, kamēr uzmet burbuli, tad pielej apelsīnu sulu un visu vāra vēl 10 minūtes.

Zupu sablenderē, pievieno sāli, piparus un muskatriekstu. Zupu vēlreiz uzvāra, samaisa un noņem no uguns.

Pasniedz ar krējumu, saldo krējumu vai dabīgo jogurtu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.