Burkānu krēmzupa ar apelsīnu sulu 0

Sastāvdaļas – 30 g sviesta, 1 sīpols, 500 g burkānu, 500 ml vistas buljona vai ūdens, 100 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas, šķipsniņa muskatrieksta, sāls, pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Kā un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Lasīt citas ziņas

Burkānus notīra, sagriež palielās ripiņās un novāra.

Katliņā ar biezu apakšu izkausē sviestu, pievieno smalki sagrieztu sīpolu. Nedaudz apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc tam pievieno burkānus un visu pārlej ar buljonu vai ūdeni.

Vāra, kamēr uzmet burbuli, tad pielej apelsīnu sulu un visu vāra vēl 10 minūtes.

Zupu sablenderē, pievieno sāli, piparus un muskatriekstu. Zupu vēlreiz uzvāra, samaisa un noņem no uguns.

Pasniedz ar krējumu, saldo krējumu vai dabīgo jogurtu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.