Foto – Aija Geida
Burkānu salāti ar garšvielām 0
Šie salāti vislabāk garšo, ja burkānus sarīvē smalkos salmiņos. Pievieno sakapātu vai izspiestu ķiploka daiviņu un smalki sagrieztus pētersīļus.
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Smieklīgi, bet patiesi: šīs 3 zodiaka zīmes šogad pelnījušas žagarus zem eglītes
3
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Eļļu sajauc ar citrona sulu, pievieno sāli un garšvielas. Rūpīgi samaisa un uzlej burkāniem. Salātu piesātinātā un intensīvā garša sader ar gaļas ēdieniem.



