Foto no no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

Burkānu un apelsīnu džems 0

Gatavais produkts – ap 1,2 l

KĀ GATAVOT?

Notīrītus burkānus sagriež lielos gabalos, liek katlā ar biezu dibenu. Ielej nedaudz ūdens un sautē, līdz tie mīksti. Burkānus nokāš un sasmalcina kopā ar apelsīniem. Pieber nepieciešamo cukura daudzumu. Masu sajauc un vāra 30 min, līdz džems sabiezē. Pievieno mazliet brendija, samaisa. Džemu karstu pilda burkās, tās aizvāko, apgāž otrādi, atdzesē, apklātu ar siltu segu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
Kokteilis
Attiecības darbā? Lūk, šajās profesijās partneri visbiežāk tiek krāpti ar darba kolēģiem
Veselam
“Izmēz” savu ķermeni! 7 produkti, kas dabiski attīra organismu un palīdz atjaunot līdzsvaru
Lasīt citas ziņas

Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.