Foto – Bonappetit.lv

Cūkgaļa ar marinētiem gurķiem un medu 0

Pagatavošana

Gurķus sagriezt strēmelītēs. Sīpolu notīrīt un sagriezt smalkāk. Gaļu sagriezt nelielās strēmelītēs.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kas notiek ar krūtīm, ja sieviete atsakās no krūštura valkāšanas? 15
“Situācija ir bezcerīga.” Gazprom nezina, ko darīt ar 60 miljardiem kubikmetru nepārdotās gāzes 7
Japāņu “Vangas” paredzējums, iespējams, piepildīsies jau 5. jūlijā. Āzijā tam gatavojas ar lielām bažām 7
Lasīt citas ziņas

Dziļā pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus. Pievienot gaļu un cept kamēr tā kļūst zeltaini brūna. Pieliet ūdeni, pievienot rozmarīnu, medu, sāli un sautēt līdz gaļa kļūst mīksta. Gatavošanas ilgums atkarīgs no izvēlētās gaļas kvalitātes. Ja nepieciešams, tad gatavošanas procesā pievienot papildus ūdeni.

Miltus sajaukt ar saldo krējumu. Nepārtraukti maisot gaļai pievieno saldo krējumu ar miltiem. Tad iemaisīt marinētus gurķus, sagaidīt pirmos burbuļus un izslēgt uguni. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte tapusi sadarbībā ar “Kurzemes gaļsaimnieks”
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.