Foto – Bonappetit.lv

Cūkgaļa ar marinētiem gurķiem un medu 0

Pagatavošana

Gurķus sagriezt strēmelītēs. Sīpolu notīrīt un sagriezt smalkāk. Gaļu sagriezt nelielās strēmelītēs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
“Beidzot arī Latvijā tas ir noticis! Nē, garšo pēc plastmasas!” Vietējie gardēži pretrunīgi vērtē revolūciju veikalu plauktos
Lasīt citas ziņas

Dziļā pannā uzkarsēt eļļu un apcept sīpolus. Pievienot gaļu un cept kamēr tā kļūst zeltaini brūna. Pieliet ūdeni, pievienot rozmarīnu, medu, sāli un sautēt līdz gaļa kļūst mīksta. Gatavošanas ilgums atkarīgs no izvēlētās gaļas kvalitātes. Ja nepieciešams, tad gatavošanas procesā pievienot papildus ūdeni.

Miltus sajaukt ar saldo krējumu. Nepārtraukti maisot gaļai pievieno saldo krējumu ar miltiem. Tad iemaisīt marinētus gurķus, sagaidīt pirmos burbuļus un izslēgt uguni. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte tapusi sadarbībā ar “Kurzemes gaļsaimnieks”
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.