Foto – Ilze Pētersone

Cepta paprika ar sieru, rozmarīnu un olīvēm 0

Sastāvdaļas

800 g gabaliņos sagrieztu paprikas pākšu, 1–2 sakapāti sīpoli, 70 g kaltētu tomātu eļļā, 150–200 g gabaliņos sagriezta “Fitaki” siera, 100 g melno olīvu, 2 ēd. k. eļļas, 1–2 ēd. k. balzametiķa, 2–3 svaigi rozmarīna zariņi, sāls, malti melnie pipari.

Pagatavošana

Kokteilis
Trīs zodiaka zīmes, kas decembrī saņems īpaši “brangas” prēmijas
Lietotas automašīnas, kuras nevajadzētu iegādāties: eksperts norāda uz trim neuzticamiem modeļiem
NMPD darbiniece, mamma, draugs un cilvēks ar milzīgu sirdi… Daugavā iebraukušās sievietes ģimenei nepieciešams atbalsts
Lasīt citas ziņas

Tomātus sagriež strēmelītēs. Pannā sakarsē eļļu no kaltētajiem tomātiem un pāris minūšu pasautē tomātus un sīpolus. Pievieno papriku, rozmarīnu, sāli, pielej etiķi un uz vidējas uguns sautē 7–10 minūtes. Pieber olīves, samaisa un pārber siera gabaliņus, uzkaisa maltus piparus. Karsē vēl dažas minūtes un noņem no uguns.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.