Foto – Anda Krauze

Cepta siļķe krējuma un sīpolu mērcē ar kartupeļiem un biezpienu 7

Sastāvdaļas
• sālīta siļķe
• saldais krējums
• sīpoli
• kartupeļi
• dilles
• marinēti gurķi
• biezpiens
• skābais krējums

Reklāma
Reklāma

Panēšanai
• milti
• ola

Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Francija brīdina, ka ļoti drīz Eiropā var uzliesmot plaša mēroga militārs konflikts
Putina dzīvība briesmās? Novērošanas kameras piefiksē, ka diktatora autokolonnu pavada ātrā palīdzība
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Iztīrītu sālītu siļķi divas trīs stundas mērcē pienā vai ūdenī, tad atdala fileju. Pienā izmērcēto fileju panē miltos un olā un cep eļļā uz mēreni sakarsētas pannas. Uz atsevišķas pannas nelielā taukvielu daudzumā apcep gabaliņos sagrieztus sīpolus, pievieno siļķei otrajā pannā un pārlej saldo krējumu. Mazliet pakarsē, un – siļķe gatava. To liek uz šķīvja, pievieno dillēs apviļātu vārītu kartupeli, biezpienu ar skābo krējumu un ripiņās sagrieztus mājās marinētus gurķīšus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.