Foto-say7.info

Cepta vistas fileja ar tomātiem, mocarellu un baziliku 0

Spilgts, aromātisks, ļoti gards ēdiens. Fileja sanāk ļoti maiga un sulīga. Piedevām var sagatavot rīsus vai dārzeņu salātus.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Atklāts, kas notiek ar cilvēku nedēļu pirms nāves 47
Veselam
Jā, viņi to redz! 8 lietas, par kurām tavs zobārsts zina, ka tu melo
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst īsti brīnumbērni un laimes lutekļi 6
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 250 g tomātu, 150 g mocarellas siera, baziliks, sāls, pipari.

Sastāvdaļas marinādei – 100 ml sojas mērces, 100 g tomātu mērces (vai kečupa, tomātu pastas), 1/2 citrona.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo marinādi. Sajauc sojas mērci, tomātu mērci un pusīti citrona sulas. Šajā marinādē ieliek vistas filejas gabaliņus un visu liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

Tomātus sagriež nelielos gabaliņos, mocarellas sieru sagriež nelielos gabaliņos.

Baziliku sasmalcina. Sajauc baziliku, tomātus un mocarellu kopā. Nedaudz pievieno sāli un piparus.

Cepamajā traukā liek filejas gabalus, virsū liek tomātu un mocarellas maisījumu, tā lai visa fileja ir nosegta.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 30–35 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.