Baraviku žuljens
Baraviku žuljens
Foto – Valdis Semjonovs

Vienkārša un neticami garda sēņu sezonas recepte! Ceptas baravikas ar sieru saldā krējuma mērcē 9

Sēņošanas sezona šobrīd rit pilnā sparā. Sēņotāji lepojas ar pamatīgiem “lomiem”, tostarp baravikām. Lūk, viena ideja, kā tās vienkārši pagatavot!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Veselam
Kam tas ir kaitīgs? Eksperti nosaukuši trīs cilvēku grupas, kurām vajadzētu izvairīties no skābā krējuma
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 100 g svaigu baraviku
• 1 sīpols
• 60 g saldā krējuma
• 80 g Kazdangas siera ar ķiplokiem un pipariem
• Eļļa
• Dilles
• Sāls

Sēnes un sīpolus sagriež, ber uz pannas sakarsētā eļļā un apcep. Pievieno saldo krējumu un uzvāra. Pieliek sieru, garšvielas un dilles. Samaisa un lej traukā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.