Baraviku žuljens
Baraviku žuljens
Foto – Valdis Semjonovs

Vienkārša un neticami garda sēņu sezonas recepte! Ceptas baravikas ar sieru saldā krējuma mērcē 9

Sēņošanas sezona šobrīd rit pilnā sparā. Sēņotāji lepojas ar pamatīgiem “lomiem”, tostarp baravikām. Lūk, viena ideja, kā tās vienkārši pagatavot!

Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Aculiecinieka FOTO. “Satiksme pilnībā bloķēta…” Smaga avārija uz autoceļa Liepāja-Rucava 51
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 100 g svaigu baraviku
• 1 sīpols
• 60 g saldā krējuma
• 80 g Kazdangas siera ar ķiplokiem un pipariem
• Eļļa
• Dilles
• Sāls

Sēnes un sīpolus sagriež, ber uz pannas sakarsētā eļļā un apcep. Pievieno saldo krējumu un uzvāra. Pieliek sieru, garšvielas un dilles. Samaisa un lej traukā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.