Foto-Shutterstock

Svaigu kāpostu zupa ar sēnēm. Pirmā recepte jaunības saglabāšanai 1

Lai saglabātu jaunību, vajag lietot uzturā pareizos produktus un tos pareizi kombinēt savā starpā. Vēlam jums vienmēr būt jaunām un skaistām! Šoreiz piedāvājam vienkāršu, veselīgu un garšīgu kāpostu zupu.

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
RAKSTA REDAKTORS
“Šķita, ka trakākais nu jau aiz muguras…” Auto “ideālā stāvoklī” jeb pirkums, kas pārvērtās par mācību mūžam
“Zīdainis atrasts ietīts dvielī, melnā atkritumu maisā skapī” – policija arestē studenti, kas slēpusi mirušu jaundzimušo
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 2 litri gaļas buljona, ¼ svaiga kāposta, 45 g kaltētu baraviku, 1 burkāns, purava baltā daļa, pētersīļi, dilles, krējums, sāls, pipari.

Pagatavošana. Sēnes noskalo un iemērc siltā ūdenī, lai uzbriest. Notīra un sagriež burkānu plānās ripiņās, puravu sagriež smalkos pusriņķos.
Verdošā gaļas buljonā liek puravu un burkānu, nedaudz pavāra. Uzbriedušās sēnes sasmalcina gabaliņos un liek buljonā vārīties 10 min.
Sagriež kāpostu un pievieno zupai, tāpat pieber sāli un piparus pēc garšas. Vāra visu 20 – 25 minūtes.
Tad pievieno sasmalcinātus pētersīļus un pavāra vēl 5 min.
Zupu pasniegt var ar sasmalcinātām dillēm un krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.