Foto-Shutterstock

Svaigu kāpostu zupa ar sēnēm. Pirmā recepte jaunības saglabāšanai 1

Lai saglabātu jaunību, vajag lietot uzturā pareizos produktus un tos pareizi kombinēt savā starpā. Vēlam jums vienmēr būt jaunām un skaistām! Šoreiz piedāvājam vienkāršu, veselīgu un garšīgu kāpostu zupu.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 2 litri gaļas buljona, ¼ svaiga kāposta, 45 g kaltētu baraviku, 1 burkāns, purava baltā daļa, pētersīļi, dilles, krējums, sāls, pipari.

Pagatavošana. Sēnes noskalo un iemērc siltā ūdenī, lai uzbriest. Notīra un sagriež burkānu plānās ripiņās, puravu sagriež smalkos pusriņķos.
Verdošā gaļas buljonā liek puravu un burkānu, nedaudz pavāra. Uzbriedušās sēnes sasmalcina gabaliņos un liek buljonā vārīties 10 min.
Sagriež kāpostu un pievieno zupai, tāpat pieber sāli un piparus pēc garšas. Vāra visu 20 – 25 minūtes.
Tad pievieno sasmalcinātus pētersīļus un pavāra vēl 5 min.
Zupu pasniegt var ar sasmalcinātām dillēm un krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.