Foto-Shutterstock

Cepti baklažāni ar tomātu un sieru – burvīga uzkoda 0

Šo uzkodu ir viegli un ātri pagatavot, tā lieliski derēs pie gaļas ēdieniem.

Reklāma
Reklāma
Nekavējoties vērsies pēc palīdzības, ja pamani kādu no šiem brīdinājuma signāliem: 7 modernā alkoholiķa pazīmes
“Tika pateikts izkāpt no autobusa, skaidri apzinoties, ka bērna galamērķis ir 250 kilometru attālumā…” Sieviete sašutusi par “Ecolines” šofera rīcību 2
Kokteilis
Auns – neizlēmība, Jaunava – paviršība: kāda rīcība spēj nokaitināt katru zodiaka zīmi?
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – pāris baklažānu, 3 – 4 tomāti, 100 g siera, majonēze, sāls, augu eļļa.

Pagatavošana.

Baklažānus sagriež gareniski plānās šķēlēs, pārkaisa ar sāli un ļauj pastāvēt 15 – 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sieru sarīvē. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos.

Baklažānu šķēles apcep pannā augu eļļā no abām pusēm.

Ņem tikko apceptu baklažāna šķēli, virsū uzkaisa rīvēto sieru, pārlej ar majonēzi un uzliek tomāta šķēlīti.

Baklažānu sarullē, nostiprināšanai var izmantot zobu bakstāmos kociņus.

Tādā pašā veidā sagatavo pārējās baklažāna šķēles.

Uzkoda gatava.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.