Foto-Shutterstock

Cepti baklažāni ar tomātu un sieru – burvīga uzkoda 0

Šo uzkodu ir viegli un ātri pagatavot, tā lieliski derēs pie gaļas ēdieniem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Tos patērē teju katrs: šie 5 pārtikas produktu veidi lēnām bojā jūsu smadzenes un palielina demences risku
“Ielieciet šos miera plānus savos nebinārajos dibenos!” Krievijas amatpersonas reaģē uz aicinājumu izsludināt pamieru
Brauciet mājās! Izmisušie zviedri plāno migrantiem maksāt 32 000 eiro, lai tikai viņi atgrieztos dzimtenē
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – pāris baklažānu, 3 – 4 tomāti, 100 g siera, majonēze, sāls, augu eļļa.

Pagatavošana.

Baklažānus sagriež gareniski plānās šķēlēs, pārkaisa ar sāli un ļauj pastāvēt 15 – 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sieru sarīvē. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos.

Baklažānu šķēles apcep pannā augu eļļā no abām pusēm.

Ņem tikko apceptu baklažāna šķēli, virsū uzkaisa rīvēto sieru, pārlej ar majonēzi un uzliek tomāta šķēlīti.

Baklažānu sarullē, nostiprināšanai var izmantot zobu bakstāmos kociņus.

Tādā pašā veidā sagatavo pārējās baklažāna šķēles.

Uzkoda gatava.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.