Foto: Ryzhkov Photography/Shutterstock

Cepti mocarellas trijstūrīši sāļo krekeru panējumā 0

Sastāvdaļas

400 g mocarellas
120 g sāļo krekeru
50 g kviešu miltu
70 ml piena
2 olas
eļļa fritēšanai

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Viens bērns miris, otrs ievietots intensīvajā nodaļā: epidemiologi sāk izmeklēt streptokoka infekcijas avotu
Nedrīkst ignorēt: trīs pazīmes, kas liecina, ka D vitamīna ir par daudz
Krievu ģimenes lūdz neatgriezt no gūsta viņu tuviniekus, bet atstāt Ukrainā: kas noticis? 43
Lasīt citas ziņas

Olām pievieno pienu un ar dakšiņu sakuļ. Atsevišķā bļodā ieber kviešu miltus. Vēl citā bļodā sadrumstalo krekerus, līdz iegūtas smalkas drumstalas, vislabāk sablendēt uz maziem apgriezieniem. Sieru sagriež trijstūra gabaliņos vai aplīšos. Vispirms gabaliņus apviļā miltos, tad iemērc olu–piena maisījumā. Beigās rūpīgi no visām pusēm apviļā sāļo krekeru drumstalās. Fritē 170 grādos 45–60 sekundes.

! Cepto sieru liek uz virtuves papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.