Foto: Ryzhkov Photography/Shutterstock

Cepti mocarellas trijstūrīši sāļo krekeru panējumā 0

Sastāvdaļas

400 g mocarellas
120 g sāļo krekeru
50 g kviešu miltu
70 ml piena
2 olas
eļļa fritēšanai

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Olām pievieno pienu un ar dakšiņu sakuļ. Atsevišķā bļodā ieber kviešu miltus. Vēl citā bļodā sadrumstalo krekerus, līdz iegūtas smalkas drumstalas, vislabāk sablendēt uz maziem apgriezieniem. Sieru sagriež trijstūra gabaliņos vai aplīšos. Vispirms gabaliņus apviļā miltos, tad iemērc olu–piena maisījumā. Beigās rūpīgi no visām pusēm apviļā sāļo krekeru drumstalās. Fritē 170 grādos 45–60 sekundes.

! Cepto sieru liek uz virtuves papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.