Foto: Ryzhkov Photography/Shutterstock

Cepti mocarellas trijstūrīši sāļo krekeru panējumā 0

Sastāvdaļas

400 g mocarellas
120 g sāļo krekeru
50 g kviešu miltu
70 ml piena
2 olas
eļļa fritēšanai

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Olām pievieno pienu un ar dakšiņu sakuļ. Atsevišķā bļodā ieber kviešu miltus. Vēl citā bļodā sadrumstalo krekerus, līdz iegūtas smalkas drumstalas, vislabāk sablendēt uz maziem apgriezieniem. Sieru sagriež trijstūra gabaliņos vai aplīšos. Vispirms gabaliņus apviļā miltos, tad iemērc olu–piena maisījumā. Beigās rūpīgi no visām pusēm apviļā sāļo krekeru drumstalās. Fritē 170 grādos 45–60 sekundes.

! Cepto sieru liek uz virtuves papīra dvieļa, lai nosusinātu lieko eļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.