Foto – Bonappetit.lv
Cepti rīsi ar olu sātīgām brokastiņām 0
Pagatavošana
1. Bļodiņā sakult olas ar sojas mērci. Pannā uzkarsēt eļļu un ieliet olu maisījumu. Cept 30 sek. un ar koka karoti apmaisīt. Pievienot šķiņķi un rīsus, apmaisīt un cept 4-5 min. Pēc garšas pievienot sāli.
2. Jau gatavu ēdienu pārkaisīt ar smalki sakapātām dillēm.
Recepti piedāvā:
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami




