Cēzara salāti. RigaTV 24 recepte 0
Gatavošana.
Sagatavojam mērcīti: izspiežam citrona sulu, pievienojam majonēzi, Vorčester mērcīti (ja vēlas), sasmalcinātu ķiploku un Parmezāna sieru.
Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu
124
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
9
Sagriežam dārzeņus, sajaucam ar mērcīti un pievienojam grauzdiņus.
Sagriežam Rēzeknes Gaļas kombināta Vīnes vistas ruleti smalkos gabaliņos, pievieno salātiņiem. Pārkaisa ar Parmezāna sieru.
Labu apetīti!