Cepti sparģeļi ar bekonu un sieru 0

Sastāvdaļas – 300 g sparģeļu, 7 – 10 bekona šķēlītes, 50 g cieta siera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Kokteilis
“Esmu tik smalciņa.” Rēzija Kalniņa atklāj, kāds ir iemesls viņas vizuālajām pārmaiņām 6
Veselam
Jaunajam Covid variantam – Stratus – ir kāda īpaša pazīme, kas jūtama uzreiz
Lasīt citas ziņas

Baltos sparģeļus nomizo, zaļos nevajag mizot. Nolauž sparģeļu cieto daļu.

Liek vārošā ūdenī un vāra 5 minūtes. Uzvārītos sparģeļus atdzesē, katru ietin bekona šķēlītē.

Uz smalkās rīves sarīvē sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamajā traukā sarindo sparģeļus citu blakus citam. Virsu pārkaisa ar sieru.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.