Cepti sparģeļi ar bekonu un sieru 0

Sastāvdaļas – 300 g sparģeļu, 7 – 10 bekona šķēlītes, 50 g cieta siera.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
Tehniska kļūme atklāj Putina un Sji privāto sarunu: dzirdētais liek aizdomāties 77
Ukraiņi atraduši Kremļa vājo vietu: analītiķi prognozē, ka tieši tas liks Putinam mesties uz ceļiem 133
Lasīt citas ziņas

Baltos sparģeļus nomizo, zaļos nevajag mizot. Nolauž sparģeļu cieto daļu.

Liek vārošā ūdenī un vāra 5 minūtes. Uzvārītos sparģeļus atdzesē, katru ietin bekona šķēlītē.

Uz smalkās rīves sarīvē sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamajā traukā sarindo sparģeļus citu blakus citam. Virsu pārkaisa ar sieru.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.