Foto – bonappetit.lv

Ceptu kartupeļu salāti ar laimu sātīgām brokastīm 0

Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4

Sastāvdaļas

500g kartupeļu
1 sīpols, sasmalcināts
100 g marinēts gurķis, sagriezts
10 cm puravs, sagriezts
2 ēd.k. dilles, smalki sakapātas
2 ēd.k. pētersīļi, smalki sakapāti

Reklāma
Reklāma

Mērce:

“Atvēra priekšējās durvis un izmeta pusaudžus no autobusa!” Cilvēki atzīst, ka vairs nejūtas droši sabiedriskajā transportā 22
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
“Kauns!” Pasažiere neizpratnē, kāpēc sabiedriskajā transportā skan radio krievu valodā; “Rīgas satiksmes” komentārs viņu vēl vairāk sadusmo
Lasīt citas ziņas

400 g Turku / Grieķu jogurts
2 tējk. cukurs
1 ēd.k. mārrutki
2 ēd.k. gurķu sula
1 laims, sula un miziņa
1 ēd.k. etiķis
sāls un baltie pipari

Pagatavošana
Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sagriezt kartupeļus palielos kubiņos vai šķēlītēs. Cept kartupeļus apm. 30 minūtes cepeškrāsnī, līdz tie kļūst mīksti. Atdzesēt.
Visas mērces sastāvdaļas sajaukt. Pievienot kartupeļus, puravus, marinētus gurķus, sīpolus un visu uzmanīgi samaisīt.

         Recepti piedāvā 

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.