Publicitātes foto

Cepumi ar kanēli un lazdu riekstiem 0

Brīnišķīgi amerikāņu cepumi ar lazdu riekstiem, asu kanēli un kraukšķīgu tumšo niedru cukuru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
Izmisušais Krievijas diktators ķēries pie nežēlīgas taktikas: Ukrainas bērni kā ierocis 11
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
1 tējk. cepamā pulvera
2 ēd.k. malta kanēļa
200 g mīkstināta sviesta
2 dl granulēta cukura
1 dl neattīrīta tumšā niedru cukura
2 olas
150 g lazdu riekstu
200 g baltās šokolādes
3.5 dl kviešu miltu
2 dl auzu miltu
1 tējk. sāls

Pagatavošana.
1. Uzkarsējiet krāsni līdz 200 °C.
2. Samaisiet bļodā sviestu, cukuru, tumšo niedru cukuru un olas.
3. Atsevišķi samaisiet lazdu riekstus, šokolādi un citas sausās sastāvdaļas. Tad visu samaisiet vienā bļodā.
4. Uzlieciet mīklu uz plāts ar cepampapīru. Cepiet 10-15 minūtes.
5. Ļaujiet cepumiem atdzist uz plāts.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.