Foto – Bonappetit.lv

Cepumi ar sieru un mandelēm 0

Šī recepte ir ievērības cienīga ne tikai tāpēc, ka cepumi patiesi izdodas lieliski. Bet pati mīkla ledusskapī droši var glabāties nedēļu. Ja paredzams lielāks pasākums, sagatavojot mīklu iepriekš, jūs ietaupīsiet savu laiku.

Pagatavošana

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

Ielikt sieru, sviestu, miltus, sāli un piparus bļodā ar virtuves kombainu (var ar rokām) maisīt, līdz masa kļūst viendabīga. Izveidojušos mīklu sadalīt divās daļās, izveidot divus cilindriskas formas ruļļus apmēram 4 cm diametrā. Ietiniet tos pergamentā un ielikt ledusskapī ne mazāk kā 2 stundām. Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklāt cepešpannu ar pergamentu. Izņemiet mīklu no ledusskapja un no mīklas izveidojiet aplīšus biezumā ~ 0,5-0,6 cm. Izvietojiet tos uz cepešpannas attālumā 4-5 cm vienu no otra. Uz katra aplīša uzlikt pa mandelei un viegli to iespiest mīklā. Cepumiņus apziest ar olu un apkaisīt ar paprikas pulveri. Cep 15 minūtes. Ļaujiet cepumiem atdzist ~ 5 minūtes un tad tos izlikt uz šķīvja.

Cepumus pasniedz karstus vai istabas temperatūrā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Avots: laperla-foto.livejournal.com
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.