Vistas stienīši ar kokosriestu skaidiņām 0

Vairumam cilvēku kokosriekstu skaidiņas asociējas ar piedevu pie cepumiem un citiem saldumiem. Taču tie ir maldi. Izmēģiniet šo recepti un piekritīsiet, kokosriekstu skaidiņas lieliski papildina arī vistas gaļas ēdienus.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“Neatbraucām šeit vergot!” Ukrainas strādnieki atklāj patiesību par zemeņu lasīšanas fermu aizkulisēm 127
Kokteilis
kaķis un suns! Šie zodiaka zīmju pāri nekad nespēs atrast kopīgu valodu
“Iespējams, kādu veikalu “top!” svētdienās nāksies slēgt.” Mazumtirgotāji sagatavojušies izmaiņām alkohola tirdzniecībā
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru.

Vistas filejas sagriezt garās strēmelītēs. Var uzreiz ņemt mazās vistas filejas.

CITI ŠOBRĪD LASA

No koksrieksta notecināt šķidrumu, atdalīt mīkstumu. Olas uzputot ar notecināto šķidrumu. Mīkstumu sarīvēt skaidiņās uz dārzeņu rīves.

Vistas gabaliņus vispirms iemērkt olas maisījumā, tad kokosa skaidiņās. Sagatavotas filejas sakārtot uz cepešpannas un cept apm. 15 min, līdz vista ir gatava.

Pasniedz ar saldo čili mērci.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu”

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.