Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta panna cotta 0

Pagatavošana laiks: 50 min.

Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Jogurts bez piedevām – 400 g
Neliels ingvera gabals
Gaišais greipfrūts – 1 gab.
Cidoniju sīrups – 100 ml
Želatīns – 10 g
Svaigas dzērvenes – 3 saujas
Ziedputekšņi – 1 ēdamk.
Glāzes vai burciņas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
Sulai pievieno želantīnu un atstāj uzbriest 5 min.
Izspied greipfrūtu sulu
Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
Pasniedz ar svaigām dzērvenēm

Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.