Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta panna cotta 0

Pagatavošana laiks: 50 min.

Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Jogurts bez piedevām – 400 g
Neliels ingvera gabals
Gaišais greipfrūts – 1 gab.
Cidoniju sīrups – 100 ml
Želatīns – 10 g
Svaigas dzērvenes – 3 saujas
Ziedputekšņi – 1 ēdamk.
Glāzes vai burciņas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
Sulai pievieno želantīnu un atstāj uzbriest 5 min.
Izspied greipfrūtu sulu
Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
Pasniedz ar svaigām dzērvenēm

Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.