Cidoniju, gaišā greipfrūta un ingvera jogurta panna cotta 0

Pagatavošana laiks: 50 min.

Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Jogurts bez piedevām – 400 g
Neliels ingvera gabals
Gaišais greipfrūts – 1 gab.
Cidoniju sīrups – 100 ml
Želatīns – 10 g
Svaigas dzērvenes – 3 saujas
Ziedputekšņi – 1 ēdamk.
Glāzes vai burciņas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Krīze Krievijā saasinās: izlūkdienests brīdina — Putinu gaida vēl viens sāpīgs trieciens
Kokteilis
Dietologs nosauc 3 vasarā īpaši iecienītus produktus, kas traucē notievēt
Kokteilis
Nosauktas 3 godīgākās zodiaka zīmes, kas vienmēr tiecas pēc taisnības
Lasīt citas ziņas

Traukā lej cidoniju sulu un pierīvē nelielu gabaliņu ingvera
Sulai pievieno želantīnu un atstāj uzbriest 5 min.
Izspied greipfrūtu sulu
Sakarsē želantīnu, sajauc ar greipfrūta sulu un jogurtu viendabīgā masā
Masai pievieno ziedputekšņus un lej glāzē līdz pusei
Panna cottu liec ledusskapī vismaz uz stundu
Pasniedz ar svaigām dzērvenēm

Aikāgaršo padoms! Jogurta bez piedevām vietā izmēģini jogurtu ar piedevām pēc savas izvēles

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.