Foto-Shutterstock

Cidoniju liķieris – rudenīgs sveiciens 1

Sastāvdaļas – 1,5 kg cidoniju, 1 kg cukura, 1 l degvīna, 1 kanēļa standziņa, 1 tējkarote krustnagliņu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Cidonijas sagriež šķēlītēs, ieber burkā un uzlej degvīnu. Trauku aizvāko un uz mēnesi atstāj tumšā vietā istabas temperatūrā. Izvilkumu izfiltrē. Biezumus saspaida, uzber cukuru, labi izmaisa un noliek nostāvēties.

Pēc mēneša sīrupu nokāš un pielej iepriekš sagatavoto izvilkumu. Kad dzēriens kļuvis dzidrs, to var vēlreiz izfiltrēt un pildīt pudelēs. Ilgāk uzglabātam dzērienam būs labāka garša.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no “LA” izdevniecības tematiskās avīzes “Mājas dzērieni. Alus, vīns un brandavs”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.