Foto-Shutterstock

Cidoniju liķieris – rudenīgs sveiciens 1

Sastāvdaļas – 1,5 kg cidoniju, 1 kg cukura, 1 l degvīna, 1 kanēļa standziņa, 1 tējkarote krustnagliņu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Atklāj, ko tieši tava telefona numura cipari piesaista – bagātību, mīlestību vai prieku
“Teica kundzīte, kura brauca bučoties ar Putinu!” Vairas Vīķes-Freibergas sacītais par Stambulas konvenciju izraisa viedokļu viesuļvētru 3
Kokteilis
Šajā vecumā jūsu dzīve mainīsies uz visiem laikiem: numerologi atklājuši formulu, kā aprēķināt savu liktenīgo brīdi
Lasīt citas ziņas

Cidonijas sagriež šķēlītēs, ieber burkā un uzlej degvīnu. Trauku aizvāko un uz mēnesi atstāj tumšā vietā istabas temperatūrā. Izvilkumu izfiltrē. Biezumus saspaida, uzber cukuru, labi izmaisa un noliek nostāvēties.

Pēc mēneša sīrupu nokāš un pielej iepriekš sagatavoto izvilkumu. Kad dzēriens kļuvis dzidrs, to var vēlreiz izfiltrēt un pildīt pudelēs. Ilgāk uzglabātam dzērienam būs labāka garša.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no “LA” izdevniecības tematiskās avīzes “Mājas dzērieni. Alus, vīns un brandavs”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.