4. Izturība – šis bieži vien ir labākais mīlestības apzīmējums. 1


Kad bijām jaunlaulātie, bija ļoti viegli mīlēt Brūku. Viņai bija viegli mani mīlēt, kad viss bija labi. Bet daudz grūtāk ir cīnīties par mīlestību, kad zaudējat bērnu. Vai cīnāties ar lielām finansiālām grūtībām. Vai atzīstaties patiesi pretīgā noslēpumā. Pasakas der kino, bet patiesā dzīve bieži vien mulsina, tā ir haotiska un nekārtīga. Esiet pacietīgi, kad kļūst grūti.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 28
Lasīt citas ziņas

5. Patiesā dzīve sastāv no maziem brīžiem.

Bērna piedzimšana, sapņu mājas pirkšana… Laulībā ir daudz nozīmīgu brīžu. Tomēr lielākā dienas daļa ir ikdienas rutīna. Es esmu vainīgs, ka palaidu garām daudz mazo brīžu, kamēr strādāju. Es sapratu, ka tieši šajos mazajos brīžos notiek patiesā dzīve. Tagad es mācos mīlēt ceļošanu tikpat stipri kā galamērķi.

CITI ŠOBRĪD LASA

6. Tuvība un klātesamība – tas nav viens un tas pats.
Atnākt mājās agrāk, noalgot aukli, lai aizietu ar sievu uz randiņu un pat atvaļinājums – tās visas ir superīgas lietas. Bet būt fiziski tuvāk – tas nenozīmē būt emocionāli tuvu. Man emocionālā tuvība ir tā vietā, lai skatītos telefonā, skatīties savas sievas acīs, un lai skatītos Instagramu un lasītu Twitter – klausīties viņas sirdi. Kad vien jums ir iespēja būt kopā fiziski, esiet kopā arī emocionāli.

7. Salīdzināšana nogalina mūsu prieku.
Laikā, kad cilvēki vienā laidā sociālajos tīklos ievieto rediģētas savas dzīves fasādes, ir viegli sajust, ka mūsu laulība ir “galīgi garām”. It kā Džonsu ģimene mūs ir pārspējusi. Kad es sāku salīdzināt mūsu bankas kontus, māju, bērnu uzvedību un laulību ar citiem – es jau esmu zaudējis. Tas liedz man prieku. Vienmēr būs kādi, kuriem ir vairāk, labāk, interesantāk. Nespēlējiet šo spēli.

8. Katram ir iespēja visu pamest.
Mēs visi zinām laulības, kuras beidzas ar sāpēm, nevis svinībām. Šķiršanās tā vietā, lai 50 gadu kāzu jubilejā dejotu. Mēs ar Brūku saprotam, ka ir dienas, kad vienkāršāk liekas padoties, nekā turpināt cīnīties. Bet katru dienu mēs izvēlamies viens otru. Mēs joprojām esam godīgi attiecībā uz to, kur mums nav taisnība. Tāpēc, ka tas ir tā vērts.

9. Ņemiet iniciatīvu savās rokās otra labad.

Savā ģimenē mēs bieži apspriežam, vai esam tie, kuri dod vai tieši pretēji – tie, kas sliecas ņemt. Vai mēs dodam un kalpojam? Jeb tikai ņemam un izmantojam? Esmu pārliecināts, ka daudz vieglāk ir nodzīvot dzīvi, kad kalpo kāda labad.

10. Uzturiet attiecības ar draugiem un ģimeni.
Laulības ir sarežģīta un smaga lieta, bet tajā pat laikā arī skaista un ir tā vērta. Kad dzīvojat izolācijā, vienmēr ir kārdinājums padoties. Bet, kad apkārt ir ģimene un draugi, kas zina par jūsu stiprajām pusēm un jūsu cīņu, jūs jūtat pastāvīgu atbalstu.

11. Vai tu man piedosi?
Atzīsim: laulībā mēs viens pret otru esam netaisni biežāk, kā to atzīstam. Mēs melojam, aizmirstam svarīgus datumus, dusmojamies. Ir miljons citu piemēru. Tā vietā, lai vainu uzveltu otram vai izvairītos no atbildības, pajautājiet “Tu piedosi mani?” – tad jūsu laulība kļūs stiprāka. Tieši šis jautājums vairāk kā “Piedod man”, ved pie salīgšanas.

Reklāma
Reklāma

12. Mīlestība uzvar.
Šis saraksts var būt ļoti garš. Es nepieskāros tādiem jautājumiem kā godīgums, nepieciešamība atvēlēt laiku randiņiem un uzsvērt partnera stiprās puses. Bet neviens pasaules saraksts nestiprina laulību tik ļoti, kā to dara mīlestība. Galu galā, mīlestība uzvar. Tā uzvar visu. Tā kliedē šaubas. Tā palīdz cīnīties ar bailēm. Tā mudina veikt lielus darbus. Mīlestība uzvar.
avots: vk.com

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.