Foto: New Africa/SHUTTERSTOCK

Cik ilgi patiesībā ledusskapī drīkst glabāt ēdienu un kā pagarināt tā derīguma termiņu? 0

Ēdienu, neatkarīgi no tā, vai tas ir gatavots mājās vai paņemts līdzi, ledusskapī var glabāt aptuveni 3-5 dienas. Karstus ēdienus, kas atstāti istabas temperatūrā, pirms ievietošanas ledusskapī nepieciešams atdzesēt 1–2 stundu laikā.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Ja ēdiens tiek uzglabāts nepareizi vai ēdiena pārpalikumi pārāk ilgi stāv ledusskapī, uz tā sāk vairoties baktērijas, kas  sabojā ēdienu un palielina saindēšanās risku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.