
Foto: New Africa/SHUTTERSTOCK
Cik ilgi patiesībā ledusskapī drīkst glabāt ēdienu un kā pagarināt tā derīguma termiņu? 0
Ēdienu, neatkarīgi no tā, vai tas ir gatavots mājās vai paņemts līdzi, ledusskapī var glabāt aptuveni 3-5 dienas. Karstus ēdienus, kas atstāti istabas temperatūrā, pirms ievietošanas ledusskapī nepieciešams atdzesēt 1–2 stundu laikā.
Reklāma
Reklāma
9 maģiski augi, kas mājās piesaista naudu un veiksmi
Putina “žēlsirdība” vai kara noziegumu piesegšana? Negaidīts Kremļa paziņojums par Ukrainas gūstekņiem
Satricinošs pavērsiens – Krievija piekritusi ierobežotam enerģētikas un infrastruktūras pamieram
Ja ēdiens tiek uzglabāts nepareizi vai ēdiena pārpalikumi pārāk ilgi stāv ledusskapī, uz tā sāk vairoties baktērijas, kas sabojā ēdienu un palielina saindēšanās risku.