Foto: New Africa/SHUTTERSTOCK
Cik ilgi patiesībā ledusskapī drīkst glabāt ēdienu un kā pagarināt tā derīguma termiņu? 0
Ēdienu, neatkarīgi no tā, vai tas ir gatavots mājās vai paņemts līdzi, ledusskapī var glabāt aptuveni 3-5 dienas. Karstus ēdienus, kas atstāti istabas temperatūrā, pirms ievietošanas ledusskapī nepieciešams atdzesēt 1–2 stundu laikā.
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem
92
Kuri konservētie pārtikas produkti ir labi zarnu veselībai: speciālisti nosauc 6 labākos
Ja ēdiens tiek uzglabāts nepareizi vai ēdiena pārpalikumi pārāk ilgi stāv ledusskapī, uz tā sāk vairoties baktērijas, kas sabojā ēdienu un palielina saindēšanās risku.



