Foto: New Africa/SHUTTERSTOCK

Cik ilgi patiesībā ledusskapī drīkst glabāt ēdienu un kā pagarināt tā derīguma termiņu? 0

Ēdienu, neatkarīgi no tā, vai tas ir gatavots mājās vai paņemts līdzi, ledusskapī var glabāt aptuveni 3-5 dienas. Karstus ēdienus, kas atstāti istabas temperatūrā, pirms ievietošanas ledusskapī nepieciešams atdzesēt 1–2 stundu laikā.

Reklāma
Reklāma
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Veselam
7 produkti, kurus iekļaujot uzturā katru dienu, saņemsiet teju visas organismam nepieciešamās barības vielas
Tas ir noticis! Atbildot uz jautājumu, kāpēc Latvijai jāizstājas no Stambulas konvencijas, Ingmārs Līdaka pārspējis pats savu “Aizver muti!”
Lasīt citas ziņas

Ja ēdiens tiek uzglabāts nepareizi vai ēdiena pārpalikumi pārāk ilgi stāv ledusskapī, uz tā sāk vairoties baktērijas, kas  sabojā ēdienu un palielina saindēšanās risku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.