Pēc draugu izteikumiem, Jānis bijis normāls latgaļu puisis, kluss un mierīgs. Tāpēc par viņa pazušanu sākuši uztraukties.
Pēc draugu izteikumiem, Jānis bijis normāls latgaļu puisis, kluss un mierīgs. Tāpēc par viņa pazušanu sākuši uztraukties.
Foto no privāta arhīva

Dedzināts ar autogēnu 42

Policija vēl veic izmeklēšanu, kā viss noticis, bet civilajiem meklētājiem ir sava versija. Visticamāk, Jānis nosists pie mājas, un tad nolemts, ka līķis kopā ar automobili jānobēdzina. Vai “Mercedes” dedzināts kopā ar Jāni vai katrs atsevišķi, nav zināms, bet skaidrs, ka tas darīts ar metināmā aparāta autogēnu. Edvīns lēš – lai sadedzinātu cilvēku ar autogēnu, tā ka pāri gandrīz nekas nepaliek, tas jādara pa gabaliņam un prasa vairākas stundas.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

Pēdas vedušas arī uz puskilometru netālo dīķi. Meklētāji un ugunsdzēsēji ar sūkņiem izsūknējuši no tā ūdeni un atraduši mersedesa dzinēju kopā ar ātrumkārbu un citas nelielas detaļas, tāpat Jāņa mobilo telefonu un cepuri.

Automobilis ar autogēnu sagriezts daļās, un tās bēdzinātas tuvējos grāvjos, dīķos un ezeros – kāda detaļa atrasta pat 15 kilometrus no notikuma vietas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Svētdien Jānis un Mārtiņš tika arestēti un esot atzinušies. Apcietināts tika arī fermas strādnieks, kurš tagad gan izlaists brīvībā.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.